Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Wieland Rally, Style Compose

Ref. unike: sauder-015
Markë: Wieland
Familja e produktit: Lounge
Grupi i produkteve: Rally
Data e publikimit: 2015-02-18
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (8)
Compose offers an ideal surface for writing, studying, snacking or other activities. Compose is part of the Rally Modular Seating Collection. Visit the Rally Collection page for features and benefits of the full line.
• Chair, loveseat and sofa widths
• One-arm option for modular configurations
• Add UL listed power unit with choice of two 120V outlets or USB/120V outlet in black or silver
• 5 foot style options, including sled base and casters
• Ganging system easily secures modular configurations
• Standard moisture barrier protects cushions from spills
• Fully renewable; easy removal and replacement of fabric and components
• 25-year warranty


Materiali kryesor: Wood
Materiali i mesëm:
Projektuar në: United States
Prodhuar në: United States

Kategoritë BIMobject: Mobilje - Kolltuk
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_50_51
Uniclass 2015 Përshkrimi: Medical chairs and couches
OmniClass Numër: 23-25 00 00
OmniClass Titull: Medical and Laboratory Equipment
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • United States

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar