Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Unica for France

Ref. unike: SE_FR_New_Unica_WD
Markë: Schneider Electric
Familja e produktit: BUILDING SYSTEMS
Grupi i produkteve: Wiring devices
Data e publikimit: 2019-02-11
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)
Product is sold in France only

More details in french language


Materiali kryesor: Plastic
Materiali i mesëm: Metal
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Electrical - Outlets & Sockets
Uniclass 2015 Kod: Pr_65_72
Uniclass 2015 Përshkrimi: Electrical power products and wiring accessories
NBS Reference Kod: 26-27-64
NBS Reference Përshkrimi: Prefabricated Wiring Switch Modules
CSI MasterFormat 2014 Code: 26 27 26
CSI MasterFormat 2014 Title: Wiring Devices
OmniClass Numër: 23-35 37 29
OmniClass Titull: Modular Wiring System Switches
CSI UniFormat II Code: D5020
CSI UniFormat II Title: Lighting & Branch Wiring
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • France

BIMobject SEEK Properties

Electrical - Outlets & Sockets

Emri Vlerë
Application Pour tous vos bâtiments tertiaires
Depth 10
Height 85
Width 85

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar