FW-49BZ35F 49" BRAVIA 4K HDR Professional Display

FW-49BZ35F 49" BRAVIA 4K HDR Professional Display

Optimized display for professional use—display a better, brighter image for your business

This slim, energy-efficient FW-49BZ35F BRAVIA professional display combines bright, beautiful 4K HDR image quality with easy operation, flexible networking/control, and extensive integration options.

Ideally suited to professional use, the display takes full advantage of latest consumer television technologies to ensure vibrant 4K images. It's ideal for integration in corporate environments, with Pro mode to simplify installation and allow easy customization of display settings to suit different applications and environments.

The display's intuitive built-in software platform broadens control and customization options even further. It's easy to create attractive digital signage, mixing media files and online content with no need for additional player hardware. There's also a wide range of API (Application Programming Interface) options to enable remote control/monitoring and integration with external systems.

The FW-49BZ35F is ideal for a wide range of business and educational environments. Applications include meeting room displays, information displays for lobbies and waiting rooms, digital signage, classroom displays, hotel guest room TV, security camera monitoring, guide displays for showrooms and museums, and information displays for sports stadiums, arenas, and live venues.

Specifikime teknike
 • Referencë unikeFW-49BZ35F-Display
 • Familja e produkteveProfessional Displays
 • Grupi i produkteveDisplays
 • LlojiObjekt (një objekt të vetëm)
 • Data e botimit2020-09-12
 • Numri i botimit1
Të ngjashme
 • Projektuar nëShtetet e Bashkuara
 • Prodhuar nëShtetet e Bashkuara
Klasifikimi
 • Kategoria BIMobjectElektronikë - Vizuale - Televizor
 • IFC classificationElemente mobiluese
 • Emrin UNSPSCDomestic Appliances and Supplies and Consumer Electronic Products
 • UNSPSC code52
 • Uniclass 1.4 CodeL8452
 • Uniclass 1.4 PërshkrimDisplay screens
 • Uniclass 2015 CodePr_40_30_25_48
 • Uniclass 2015 PërshkrimLiquid crystal display (LCD) panels
 • OmniClass Number23-37 19 13

Rajoni i disponueshëm

North America
Anguilla
Honduras
Xhamaika
Martinique
Meksikë
Montserrat
Nikaragua
Panama
Porto Riko
Shën Kitts dhe Nevis
Shën Lucia
Shën Pierre dhe Miquelon
Shën Vincent dhe Grenadinet
Saint-Barthélemy
Sint Maarten
Bahamas
Trinidad dhe Tobago
Turks dhe Caicos Islands
Haiti
Ishujt e Virgjër të SHBA
Guatemala
Grenada
Antigua dhe Barbuda
Aruba
Barbados
Belize
Bermuda
Ishujt e Virgjër Britanikë
Kanadë
Karaibe Holandë
Ishujt Kajman
Kolektiviteti i Shën Martinit
Kosta Rika
Kubë
Kuraçao
Dominica
Republika Domenikane
El Salvador
Grenlandë
Guadeloupe
Shtetet e Bashkuara