Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Delta quadrant corner 80x80

Ref. unike: DeltaHR80x80
Markë: Svedbergs
Familja e produktit: Delta
Grupi i produkteve: Showers
Gjersia (mm): 800
Lartësi (mm): 1980
Thellsia (mm): 800
Data e publikimit: 2017-11-28
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (8)
Has two opening doors with transparent seals on bottom edges. Doors can be folded inwards when shower is not in use to maximise floor space. No threshold – allows disabled access. 6 mm toughened safety glass.Wall profile allows pipe installation 30 mm from wall. The shower walls can be supplemented with 20 or 40 mm wall profiles. Height 198 cm.

6 mm toughened safety glass. Clear glass. Profile colour: Matt aluminium


Materiali kryesor: Glass
Materiali i mesëm: Aluminium
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Sweden

Kategoritë BIMobject: Sanitary - Showers
IFC klasifikim: Furnishing Element
Emri i UNSPSC: Showers
Kodi i UNSPSC: 30181503
Uniclass 1.4 Kod: L7214
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Showers
Uniclass 2.0 Kod: PR-35-06-79
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Shower Enclosures
Uniclass 2015 Kod: SL_35_80_80
Uniclass 2015 Përshkrimi: Showers
NBS Reference Kod: 35-06-79
NBS Reference Përshkrimi: Shower Enclosures
CSI MasterFormat 2014 Code: 10 28 19.16
CSI MasterFormat 2014 Title: Shower Doors
OmniClass Numër: 23-31 17 00
OmniClass Titull: Showers
CSI UniFormat II Code: E20
CSI UniFormat II Title: FURNISHINGS
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Finland
  • Norway
  • Sweden
  • United Kingdom

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Showers

Emri Vlerë
Depth 800
Height 1980
Material Glass
Width 800

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar