Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Forsa bath with shower wall

Ref. unike: ForsaSkarmBad85
Markë: Svedbergs
Familja e produktit: Forsa
Grupi i produkteve: Showers
Gjersia (mm): 850
Lartësi (mm): 1440
Thellsia (mm): 6
Data e publikimit: 2017-11-28
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Has one opening door with transparent seal against edge of bathtub. 6 mm toughened safety glass.Wall profile allows pipe installation 30 mm from wall. Height 144 cm.

6 mm toughened safety glass. Glass colours: Clear, Frosted, Smoked. Profile colours: Polished aluminium, Matt aluminium, White matt, Black matt.


Materiali kryesor: Glass
Materiali i mesëm: Aluminium
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Sweden

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Dushe
IFC klasifikim: Furnishing Element
Emri i UNSPSC: Showers
Kodi i UNSPSC: 30181503
Uniclass 1.4 Kod: L7214
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Showers
Uniclass 2.0 Kod: PR-35-06-79
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Shower Enclosures
Uniclass 2015 Kod: SL_35_80_80
Uniclass 2015 Përshkrimi: Showers
NBS Reference Kod: 35-06-79
NBS Reference Përshkrimi: Shower Enclosures
CSI MasterFormat 2014 Code: 10 28 19.16
CSI MasterFormat 2014 Title: Shower Doors
OmniClass Numër: 23-31 17 00
OmniClass Titull: Showers
CSI UniFormat II Code: E20
CSI UniFormat II Title: FURNISHINGS
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Finland
  • Norway
  • Sweden
  • United Kingdom

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Showers

Emri Vlerë
Depth 6
Height 1440
Material Glass
Width 850

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar