Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

Interior Door Superior Format 7531 Double Equal

Ref. unike: interior_door_superior_format_7531_double_equal
Markë: SWEDOOR JELD-WEN
Familja e produktit: Interior doors
Grupi i produkteve: Superior Format
Data e publikimit: 2018-12-20
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (3)
Superior is a collection of handcrafted hi-end interior doors. Format is a range of modern doors within the SUPERIOR collection. The Language of Postmodern Architecture defines the style of these doors.


Materiali kryesor: Wood
Materiali i mesëm: Glass
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Denmark

Kategoritë BIMobject: Dyert - Set dyersh
IFC klasifikim: Door
Emri i UNSPSC: Doors
Kodi i UNSPSC: 301715
Uniclass 1.4 Kod: JL20
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Doors
Uniclass 2.0 Kod: PR-59-23
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Doorsets
Uniclass 2015 Kod: Pr_30_59_24
Uniclass 2015 Përshkrimi: Doorsets
NBS Reference Kod: 59-23
NBS Reference Përshkrimi: Doorsets
CSI MasterFormat 2014 Code: 08 10 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Doors and Frames
OmniClass Numër: 23-17 11 00
OmniClass Titull: Doors
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Denmark
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

Doors - Door sets

Emri Vlerë
Door Frame Type Solid Wood
Door Thickness 40 mm
Frame Material Wood
Material - Core Wood

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar