Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

Pavers

Ref. unike: pavers
Markë: TERREAL Aménagement extérieur
Familja e produktit: Floor
Grupi i produkteve: Pavés de sol
Gjersia (mm): 22
Lartësi (mm): 50
Thellsia (mm): 110
Data e publikimit: 2018-03-06
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (8)
TERREAL Terracotta Pavers are adapted to a wide range of use, from pedestrian to carrossing. Its different colors and dimensions make it a product of choice for your project.

Sizes: 22x11cm thickness 4/5/7 CM


Materiali kryesor: Ceramics
Materiali i mesëm:
Projektuar në: France
Prodhuar në: France
Pesha Neto (Kg): 2.5

Kategoritë BIMobject: Materiale ndërtimi - Material për shtrim rruge & Gurë
IFC klasifikim: Floor
Emri i UNSPSC: Paving blocks
Kodi i UNSPSC: 30171701
Uniclass 1.4 Kod: JQ2
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Pavings
Uniclass 2.0 Kod: SS-20-14
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Paving Systems
Uniclass 2015 Kod: Ss_30_14
Uniclass 2015 Përshkrimi: Paving systems
NBS Reference Kod: 20-14
NBS Reference Përshkrimi: Paving Systems
CSI MasterFormat 2014 Code: 32 14 43
CSI MasterFormat 2014 Title: Porous Unit Paving
OmniClass Numër: 23-11 21 17
OmniClass Titull: Paving Blocks
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • France

BIMobject SEEK Properties

Building Materials - Pavers & Stones

Emri Vlerë
Height 40 mm — 70 mm
Integral Finish Terracotta
Length 110 mm — 220 mm
Texture Terracotta
Width 50 mm — 110 mm

COBie UK

UK.COBie.Component

UK.COBie.Component

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Length 110 mm — 220 mm

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar