BIS RapidRail® Fixing Rail WM30

BIS RapidRail® fixing rail system consisting of rail profiles and an extensive range of accessories: RAL-GZ certified C-profile WM30 (30x45mm) with continuous perforation for a quick and easy fixing. Distance between rail end and first hole is always equal. Continuous graduated centimeter scale on one side. Unique perforation allows for hanging on both sides.

Specifikimchevron djathtas
Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Africa Asia Europe Middle East North America Oceania South America
Afrika e Jugut
Brunei
Austri
Emiratet e Bashkuara Arabe
Aruba
Australi
Kili
Kinë
Bosnjë dhe Hercegovinë
Oman
Kuraçao
Zelanda e Re
Indonezi
Belgjikë
Qatar
Grenlandë
Indi
Switzerland
Arabia Saudite
Shtetet e Bashkuara
Kamboxhi
Republika Çeke
Turqi
Laos
Gjermani
Myanmar (Burma)
Danimarkë
Malazi
Estoni
Singapore
Spanjë
Tajlandë
Finlandë
Vietnam
Francë
Mbretëria e Bashkuar
Kroacia
Hungari
Islandë
Itali
Lituani
Letoni
Mali i Zi
Maqedonia (IRJM)
Holandë
Norvegji
Poloni
Portugali
Rumani
Serbia
Rusi
Suedi
Slovakia
Ukrainë