BIS Wall Plate CO2 Welded

Accessories for fixing of pipe clamps a.o. suspension band, beam clamps, wall plates and hanger bolts: wall plate for fixing to wall or ceiling with CO2 welded connection nut. Slots at 90° to each other to simplify fixing.

Specifikimchevron djathtas
Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Africa Asia Europe Middle East North America Oceania South America
Afrika e Jugut
Brunei
Austri
Emiratet e Bashkuara Arabe
Aruba
Australi
Kili
Kinë
Bosnjë dhe Hercegovinë
Oman
Kuraçao
Zelanda e Re
Indonezi
Belgjikë
Qatar
Grenlandë
Indi
Switzerland
Arabia Saudite
Shtetet e Bashkuara
Kamboxhi
Republika Çeke
Turqi
Laos
Gjermani
Myanmar (Burma)
Danimarkë
Malazi
Estoni
Singapore
Spanjë
Tajlandë
Finlandë
Vietnam
Francë
Mbretëria e Bashkuar
Kroacia
Hungari
Islandë
Itali
Lituani
Letoni
Mali i Zi
Maqedonia (IRJM)
Holandë
Norvegji
Poloni
Portugali
Rumani
Serbia
Rusi
Suedi
Slovakia
Ukrainë