Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

BIS Washer

Ref. unike: bis-washer
Markë: Walraven
Familja e produktit: Rail Systems
Grupi i produkteve: Washers
Data e publikimit: 2019-08-07
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)

Accessories for fixing of pipe clamps a.o. suspension band, beam clamps, wall plates and hanger bolts: washer according to EN-ISO 7089 (DIN 125A).

 • Surface treatment: zinc plated.
 • Quality mark: tested for fire safety (Ø10.5mm and above).


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm:
Projektuar në: China
Prodhuar në: China

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Sistemet varje
IFC klasifikim: Mechanical Fastener
OmniClass Numër: 23-27 43 13
OmniClass Titull: Mechanical Pipe Supports
Ky produkt është në dispozicion në:
Africa
 • South Africa
Asia
 • Brunei
 • Cambodia
 • China
 • India
 • Indonesia
 • Laos
 • Malaysia
 • Myanmar (Burma)
 • Singapore
 • Thailand
 • Vietnam
Europe
 • Austria
 • Belgium
 • Bosnia and Herzegovina
 • Croatia
 • Czech Republic
 • Denmark
 • Estonia
 • Finland
 • France
 • Germany
 • Hungary
 • Iceland
 • Italy
 • Latvia
 • Lithuania
 • Macedonia (FYROM)
 • Montenegro
 • Netherlands
 • Norway
 • Poland
 • Portugal
 • Romania
 • Russia
 • Serbia
 • Slovakia
 • Spain
 • Sweden
 • Switzerland
 • Ukraine
 • United Kingdom
Middle East
 • Oman
 • Qatar
 • Saudi Arabia
 • United Arab Emirates
North America
 • Greenland
 • United States
Oceania
 • Australia

COBie UK

UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Material Steel

BIMobject®