Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Maxx Cross Connector

Ref. unike: maxx-cross-connector
Markë: Walraven
Familja e produktit: Rail Systems
Grupi i produkteve: Rail Connectors
Gjersia (mm): 95
Lartësi (mm): 106
Thellsia (mm): 257
Data e publikimit: 2018-07-20
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)

Maxx Heavy rail profiles and accessories for modular steel constructions for pipe systems, cable tray systems and platforms: connector IPCC100 for cross connecting profiles. Aid fabrication with Maxx Heavy Rail Profiles. Suitable for Maxx Profile IP100 (100x100mm).

 • Surface treatment: hot dip galvanized.


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Netherlands
Prodhuar në: Turkey
Pesha Neto (Kg): 1.87

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Sistemet varje
IFC klasifikim: Mechanical Fastener
OmniClass Numër: 23-27 43 13
OmniClass Titull: Mechanical Pipe Supports
Ky produkt është në dispozicion në:
Africa
 • South Africa
Asia
 • Brunei
 • Cambodia
 • China
 • India
 • Indonesia
 • Laos
 • Malaysia
 • Myanmar (Burma)
 • Singapore
 • Thailand
 • Vietnam
Europe
 • Austria
 • Belgium
 • Bosnia and Herzegovina
 • Croatia
 • Czech Republic
 • Denmark
 • Estonia
 • Finland
 • France
 • Germany
 • Hungary
 • Iceland
 • Italy
 • Latvia
 • Lithuania
 • Macedonia (FYROM)
 • Montenegro
 • Netherlands
 • Norway
 • Poland
 • Portugal
 • Romania
 • Russia
 • Serbia
 • Slovakia
 • Spain
 • Sweden
 • Switzerland
 • Ukraine
 • United Kingdom
Middle East
 • Oman
 • Qatar
 • Saudi Arabia
 • United Arab Emirates
North America
 • Greenland
 • United States
Oceania
 • Australia

COBie UK

UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Material Steel

BIMobject®