Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Maxx Wall Plate

Ref. unike: maxx-wall-plate
Markë: Walraven
Familja e produktit: Rail Systems
Grupi i produkteve: Wall & Floor Connections
Data e publikimit: 2018-07-20
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)

Maxx Heavy rail profiles and accessories for modular steel constructions for pipe systems, cable tray systems and platforms: U-profile welded on wall plate IPH100 and IPH120 for fixing profiles to wall or floor. Allows fixing for cantilever arms with Maxx Heavy Rail Profile. Slots are compatible with mounting profiles. CO2 welded.

 • Surface treatment: hot dip galvanized.


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Netherlands
Prodhuar në: Turkey

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Sistemet varje
IFC klasifikim: Mechanical Fastener
OmniClass Numër: 23-27 43 13
OmniClass Titull: Mechanical Pipe Supports
Ky produkt është në dispozicion në:
Africa
 • South Africa
Asia
 • Brunei
 • Cambodia
 • China
 • India
 • Indonesia
 • Laos
 • Malaysia
 • Myanmar (Burma)
 • Singapore
 • Thailand
 • Vietnam
Europe
 • Austria
 • Belgium
 • Bosnia and Herzegovina
 • Croatia
 • Czech Republic
 • Denmark
 • Estonia
 • Finland
 • France
 • Germany
 • Hungary
 • Iceland
 • Italy
 • Latvia
 • Lithuania
 • Macedonia (FYROM)
 • Montenegro
 • Netherlands
 • Norway
 • Poland
 • Portugal
 • Romania
 • Russia
 • Serbia
 • Slovakia
 • Spain
 • Sweden
 • Switzerland
 • Ukraine
 • United Kingdom
Middle East
 • Oman
 • Qatar
 • Saudi Arabia
 • United Arab Emirates
North America
 • Greenland
 • United States
Oceania
 • Australia

COBie UK

UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Material Steel

BIMobject®