Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

N-Pattern Backflow Valve Setter, Lead-Free*

Ref. unike: zurn-setter
Markë: Zurn Wilkins
Familja e produktit: Pipework/Ductwork Mechanical Fasteners/Supports
Grupi i produkteve: Valve Setters
Data e publikimit: 2013-09-24
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Ideal for use where Lead-Free* fittings are required. Designed to ease the installation of the N-Shape Wilkins Model 450 and 475 series Backflow Prevention Assemblies. Ideal for retrofitting existing installations, or where space is limited. The integral thrust support between the elbows eliminates the need for additional thrust blocking. Available with flange by flange, mechanical joint by flange, or mechanical joint by mechanical joint connections.

Meets the requirements of NSF/ANSI 372* *Product contains weighted average lead content less than 0.25% for wetted surfaces.

The mechanical joint by flange and mechanical joint by mechanical joint valve setter shall meet AWWA C153-88 and the flange by flange valve setter shall meet ANSI B16.1. The assembly shall be FDA Approved fusion epoxy coated ductile iron (ASTM
A536 Grade 4). The setter shall be a ZURN WILKINS Model FLS, MJFS or MJS.


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në: United States
Prodhuar në: China

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Gyp

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Ductwork

Emri Vlerë
Body Material Ductile Iron ASTM A 536 Grade 4
Connection Size 2-1/2" (FLS only)| 3" | 4" | 6" | 8" | 10"
Connection Type Mechanical Joint AWWA C153-88 ; Flanged ANSI B16.1 Class 125
Integral Finish FDA Approved Fusion Epoxy Finish
Maximum Working Temperature 140 deg F
Working Pressure 175 psi

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar