Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

Platforma e BIM-it që kryeson botën

Explore 388,558parametric BIM objects to download from 1,408 manufacturers

Find the right objects for your project

The BIMobject Cloud is the world’s largest platform for manufacturer-specific BIM content. Its clever features let you browse thousands of high-quality objects quickly and find exactly what your project needs. Download is free of charge and includes format options to match your preferred software. Objects are always up to date, putting you and your team reliably on the same page. Got questions? The manufacturer is right there with you to answer them all.

Organize all your objects with EVO

EVO is a free app that lets you create your own, personal object library and organize it to suit you. Whether you get them from the BIMobject Cloud or upload them from your computer, EVO puts all your objects in the same place – accessible no matter where you are..

Lehtësoni rrjedhën tuaj të punës me shtojca të zgjuara

Shtojcat tona falas ju ndihmojnë të përqëndroheni në pjesët të punës tuaj duke ju dhënë akses të menjëhershëm BIMobject Cloud nga brenda ARCHICAD, Revit, SketchUp, Vectorworks dhe AutoCAD. Shfletoni, filtroni dhe shkarkoni objekte në projektin tuaj pa pasur nevojë të kaloni në mes dritareve - direkt nga softueri juaj i preferuar. Më pak kohë duke klikuar, duke krijuar më shumë kohë!

0
Pamje produkti
0
Shkarkimet
0
Markë