Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.

Portali më i përdorur në botë për objekte BIM

Eksploroni 497 904parametrike BIM objekte për të shkarkuar nga 1 805 prodhuesit

Gjeni objektet e duhura për projektin tuaj

Cloud BIMobject është platforma më e madhe në botë për përmbajtjen BIM specifike për prodhuesit. Karakteristikat e tij inteligjente ju lejojnë të shfletoni shpejt mijëra objekte me cilësi të lartë dhe të gjeni pikërisht atë që ju nevojitet projekti. Shkarkimi është pa pagesë dhe përfshin opsione formatesh për të përputhur me programin tuaj të preferuar. Objektet janë gjithnjë të azhurnuara, duke e vendosur ju dhe ekipin tuaj me besueshmëri në të njëjtën faqe. Ke pyetje? Prodhuesi ka të drejtë atje me ju për t'iu përgjigjur të gjithëve.

Organizoni të gjitha objektet tuaja me EVO

EVO është një aplikacion që ju lejon të krijoni bibliotekën tuaj të sendeve personale dhe ta organizoni atë që t'ju përshtatet. Pavarësisht nëse i merrni nga BIMobject Cloud ose i ngarkoni nga kompjuteri juaj, EVO i vendos të gjitha objektet tuaja në të njëjtin vend - të arritshme pa marrë parasysh se ku jeni

Lehtësoni rrjedhën tuaj të punës me shtojca të zgjuara

Shtojcat tona falas ju ndihmojnë të përqëndroheni në pjesët të punës tuaj duke ju dhënë akses të menjëhershëm BIMobject Cloud nga brenda ARCHICAD, Revit, SketchUp, Vectorworks dhe AutoCAD. Shfletoni, filtroni dhe shkarkoni objekte në projektin tuaj pa pasur nevojë të kaloni në mes dritareve - direkt nga softueri juaj i preferuar. Më pak kohë duke klikuar, duke krijuar më shumë kohë!

0
Pamje produkti
0
Shkarkimet
0
Markë