Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

Progress 2 Feu

Ref. unike: progress_2_F
Markë: Algeco
Familja e produktit: Gamme
Grupi i produkteve: Progress 2 Feu
Data e publikimit: 2015-03-10
Numri i botimeve: 2
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)

Module Progress 2 Feu is a new milestone in safety for design of modular buildings, working spaces, schools, care centers, whether temporary or permanent. These high-end modules made with non-combustible materials are REI 60 / fire resistant 60 minutes.and are compliant to Thermal Regulation RT2012.

Meeting high requirements in terms of energy saving, it combines safety, aesthetic and comfort.


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm: Steel
Projektuar në: France
Prodhuar në: France

Kategoritë BIMobject: Construction - Modular
IFC klasifikim: Building Element
Emri i UNSPSC: Structural building products
Kodi i UNSPSC: 3013
Uniclass 1.4 Kod: JB11
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Prefabricated building units
Uniclass 2015 Kod: Pr_20_65
Uniclass 2015 Përshkrimi: Prefabricated buildings and structures
NBS Reference Kod: 10-80-05
NBS Reference Përshkrimi: Temporary Buildings
CSI MasterFormat 2014 Code: 13 34 23.13
CSI MasterFormat 2014 Title: Portable and Mobile Buildings
OmniClass Numër: 23-19 29 11 29
OmniClass Titull: Mobile Buildings
CSI UniFormat II Code: F1040
CSI UniFormat II Title: Special Facilities
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Belgium
  • France
  • Spain

BIMobject SEEK Properties

Construction - Modular

Emri Vlerë
Building Type Modular
Color RAL 7015 ; RAL 7035
Depth 6300 mm — 10390 mm
Height 3190
Material Steel
Materials Steel
Width 2440 mm — 2930 mm

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar