Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

CB-MSA-10 Rough-In Box and Cover Plate for the 10.1" Wall Mount Modero S Series Touch Panel

Ref. unike: amx-00149
Markë: AMX
Familja e produktit: Electrical
Grupi i produkteve: General Purpose Controls
Data e publikimit: 2016-09-16
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (6)

OVERVIEW
The Rough-In Box is an optional accessory for Modero S Series 10.1" Wall Mount Touch Panel (FG2265-01). It allows the panel to be mounted directly to the studs/pre-wall and includes a wall box and mounting screws.


Keywords: Harman


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Elektrike - Pult komandimi
IFC klasifikim: Electric Distribution
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • United States

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar