ASSA ABLOY HS8010 PL high speed door

The ASSA ABLOY HS8010PL from ASSA ABLOY Entrance Systems is designed for exterior openings in large-sized heavy-duty operations. It protects your environment against drafts, humidity, dust and dirt. With fast opening and closing speed, the door improves your traffic flow, provides employee comfort, and saves energy.


Albany
Specifikimchevron djathtas
Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Asia Europe Middle East
Armeni
Andorra
Emiratet e Bashkuara Arabe
Azerbaixhan
Shqipëri
Afganistan
Bangladesh
Austri
Bahrain
Brunei
Åland Islands
Egjipt
Butan
Bosnjë dhe Hercegovinë
Izrael
Ishujt Cocos (Keeling)
Belgjikë
Irak
Kinë
Bulgari
Iran
Krishtlindje Island
Bjellorusi
Jordan
Gjeorgji
Switzerland
Kuveit
Hong Kong
Qipro
Liban
Indonezi
Republika Çeke
Oman
Indi
Gjermani
Palestinë
Territori Britanik i Oqeanit Indian
Estoni
Qatar
Japoni
Spanjë
Arabia Saudite
Kirgistan
Finlandë
Siria
Kamboxhi
Ishujt Faroe
Turqi
Korea e Veriut
Francë
Jemen
Korea e jugut
Mbretëria e Bashkuar
Kazahstan
Gërnzi
Laos
Gjibraltar
Sri Lanka
Greqi
Myanmar (Burma)
Kroacia
Mongoli
Hungari
Macau
Irlandë
Maldives
Ishulli i Njeriut
Malazi
Islandë
Neoal
Itali
Filipinet
Jersey
Pakistan
Liechtenstein
Singapore
Lituani
Tajlandë
Luksemburg
Taxhikistan
Letoni
Turkmenistan
Monaco
Taiwan
Moldovë
Uzbekistan
Mali i Zi
Vietnam
Maqedonia (IRJM)
Maltë
Holandë
Norvegji
Poloni
Portugali
Rumani
Serbia
Rusi
Suedi
Sllovenia
Svalbard dhe Jan Mayen
Slovakia
San Marino
Ukrainë
Qyteti i Vatikanit