ASSA ABLOY OH1042FI overhead sectional door

The ASSA ABLOY OH1042FI from ASSA ABLOY Entrance Systems is designed to keep your business moving – for all duties and in all weathers. A unique combination of high light admission and superb insulation, this rugged, attractive overhead sectional door gives you the highest number of options at the lowest possible running cost. It’s the perfect choice for warehouses, logistics centers and all kinds of business premises.

Specifikimchevron djathtas
Specifikime teknikechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Africa Europe Middle East
Angolë
Andorra
Emiratet e Bashkuara Arabe
Burkina Faso
Shqipëri
Afganistan
Burundi
Austri
Bahrain
Benin
Åland Islands
Egjipt
Botsvanë
Bosnjë dhe Hercegovinë
Izrael
Republika Demokratike e Kongos
Belgjikë
Irak
Republika e Afrikës Qendrore
Bulgari
Iran
Republika e Kongos
Bjellorusi
Jordan
Côte d'Ivoire
Switzerland
Kuveit
Kamerun
Qipro
Liban
Cape Verde
Republika Çeke
Oman
Djibouti
Gjermani
Palestinë
Algjeri
Danimarkë
Qatar
Sahara Perëndimore
Estoni
Arabia Saudite
Eritrea
Spanjë
Siria
Ethiopia
Finlandë
Turqi
Gabon
Ishujt Faroe
Jemen
Gana
Francë
Gambia
Mbretëria e Bashkuar
Guine
Gërnzi
Guinea Ekuatoriale
Gjibraltar
Guinea-Bissau
Greqi
Kenya
Kroacia
Komora
Hungari
Liberi
Irlandë
Lesoto
Ishulli i Njeriut
Libi
Islandë
Marok
Itali
Madagaskar
Jersey
Mali
Liechtenstein
Mavritani
Lituani
Mauritius
Luksemburg
Malawi
Letoni
Mozambik
Monaco
Namibia
Moldovë
Niger
Mali i Zi
Nigeri
Maqedonia (IRJM)
Reunion
Maltë
Rwanda
Holandë
Seychelles
Norvegji
Sudan
Poloni
Shën Helena
Portugali
Sierra Leone
Rumani
Senegal
Serbia
Somalia
Rusi
Sudanin Jugor
Suedi
São Tomé dhe Príncipe
Sllovenia
Swaziland
Svalbard dhe Jan Mayen
Çad
Slovakia
Togo
San Marino
Tunizi
Ukrainë
Tanzania
Qyteti i Vatikanit
Uganda
Mayotte
Afrika e Jugut
Zambia
Zimbabwe