ASSA ABLOY OH1082P overhead sectional door

Highly insulated and energy efficient

Temperature control

Built with 82mm of insulation the new ASSA ABLOY OH1082P is designed to give you excellent thermal separation and great energy savings. And with innovative features, such as tight top and side seals and a water-resistant bottom seal you can be confident that you will minimize drafts and condensation in your workplace. This overhead sectional door gives you control over your indoor environment so you can create optimum working conditions while reducing your energy consumption.


Configure to suit your needs

The new ASSA ABLOY OH1082P can be configured to your precise specifications. You can choose to have windows, pick from eleven standard colors or request your own factory painted color and there are a wide range of track sets and dimensions so you can tailor the ASSA ABLOY OH1082P to suit your entrance needs.

The ASSA ABLOY OH1082P has the same high quality design options as the ASSA ABLOY OH1042P and the ASSA ABLOY OH1042S, so if you have more than one overhead door you can configure them to create a uniform façade.

Specifikimchevron djathtas
Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Africa Europe Middle East
Angolë
Andorra
Emiratet e Bashkuara Arabe
Burkina Faso
Shqipëri
Afganistan
Burundi
Austri
Bahrain
Benin
Åland Islands
Egjipt
Botsvanë
Bosnjë dhe Hercegovinë
Izrael
Republika Demokratike e Kongos
Belgjikë
Irak
Republika e Afrikës Qendrore
Bulgari
Iran
Republika e Kongos
Bjellorusi
Jordan
Côte d'Ivoire
Switzerland
Kuveit
Kamerun
Qipro
Liban
Cape Verde
Republika Çeke
Oman
Djibouti
Gjermani
Palestinë
Algjeri
Danimarkë
Qatar
Sahara Perëndimore
Estoni
Arabia Saudite
Eritrea
Spanjë
Siria
Ethiopia
Finlandë
Turqi
Gabon
Ishujt Faroe
Jemen
Gana
Francë
Gambia
Mbretëria e Bashkuar
Guine
Gërnzi
Guinea Ekuatoriale
Gjibraltar
Guinea-Bissau
Greqi
Kenya
Kroacia
Komora
Hungari
Liberi
Irlandë
Lesoto
Ishulli i Njeriut
Libi
Islandë
Marok
Itali
Madagaskar
Jersey
Mali
Liechtenstein
Mavritani
Lituani
Mauritius
Luksemburg
Malawi
Letoni
Mozambik
Monaco
Namibia
Moldovë
Niger
Mali i Zi
Nigeri
Maqedonia (IRJM)
Reunion
Maltë
Rwanda
Holandë
Seychelles
Norvegji
Sudan
Poloni
Shën Helena
Portugali
Sierra Leone
Rumani
Senegal
Serbia
Somalia
Rusi
Sudanin Jugor
Suedi
São Tomé dhe Príncipe
Sllovenia
Swaziland
Svalbard dhe Jan Mayen
Çad
Slovakia
Togo
San Marino
Tunizi
Ukrainë
Tanzania
Qyteti i Vatikanit
Uganda
Mayotte
Afrika e Jugut
Zambia
Zimbabwe