ASSA ABLOY DL6120STA Stepdock Autodock

Increase the efficiency and safety of the docking process with the ASSA ABLOY Step Autodock

The Step Autodock provides increased efficiency and safety for the docking process. The design was developed to allow a truck and trailer to fully dock in the loading bay with rear doors closed. Docking first and opening doors later provides a number of benefits where temperature control is concerned. Besides increasing efficiency and safety, it also generates energy savings by restricting thermal losses through open doors, ultimately improving hygiene and working conditions.

It’s the ideal solution for various applications:

  • Hygienic transport when there is a high focus on safety
  • Food logistics which demand an unbroken cold chain
  • Container transport with customs requirements
  • Locations where there is a clear focus on theft prevention

The innovative and unique ASSA ABLOY 950 series docking control system offers complete control of the dock leveller, dock shelter and door, through a single control unit. A few self-explanatory buttons make the system easy to operate, and the need for separate steering units for each system is negated, thereby removing the need for complex wiring systems.

ASSA ABLOY DL6120STA step autodock 
The ASSA ABLOY DL6120STA step autodock is a telescopic-lip dock leveller with a self-supporting frame for easy integration with any building. The autodock platform forms the base of a complete loadhouse which is affixed to the exterior walls outside the building. Loadhouses contain all relevant components of a complete docking system; leveller, shelter and door.Specifikimchevron djathtas
Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Africa Europe Middle East
Angolë
Andorra
Emiratet e Bashkuara Arabe
Burkina Faso
Shqipëri
Afganistan
Burundi
Austri
Bahrain
Benin
Åland Islands
Egjipt
Botsvanë
Bosnjë dhe Hercegovinë
Izrael
Republika Demokratike e Kongos
Belgjikë
Irak
Republika e Afrikës Qendrore
Bulgari
Iran
Republika e Kongos
Bjellorusi
Jordan
Côte d'Ivoire
Switzerland
Kuveit
Kamerun
Qipro
Liban
Cape Verde
Republika Çeke
Oman
Djibouti
Gjermani
Palestinë
Algjeri
Danimarkë
Qatar
Sahara Perëndimore
Estoni
Arabia Saudite
Eritrea
Spanjë
Siria
Ethiopia
Finlandë
Turqi
Gabon
Ishujt Faroe
Jemen
Gana
Francë
Gambia
Mbretëria e Bashkuar
Guine
Gërnzi
Guinea Ekuatoriale
Gjibraltar
Guinea-Bissau
Greqi
Kenya
Kroacia
Komora
Hungari
Liberi
Irlandë
Lesoto
Ishulli i Njeriut
Libi
Islandë
Marok
Itali
Madagaskar
Jersey
Mali
Liechtenstein
Mavritani
Lituani
Mauritius
Luksemburg
Malawi
Letoni
Mozambik
Monaco
Namibia
Moldovë
Niger
Mali i Zi
Nigeri
Maqedonia (IRJM)
Reunion
Maltë
Rwanda
Holandë
Seychelles
Norvegji
Sudan
Poloni
Shën Helena
Portugali
Sierra Leone
Rumani
Senegal
Serbia
Somalia
Rusi
Sudanin Jugor
Suedi
São Tomé dhe Príncipe
Sllovenia
Swaziland
Svalbard dhe Jan Mayen
Çad
Slovakia
Togo
San Marino
Tunizi
Ukrainë
Tanzania
Qyteti i Vatikanit
Uganda
Mayotte
Afrika e Jugut
Zambia
Zimbabwe