Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Channel Bracket - C Beam Clamp BC006

Ref. unike: 12301_Beam_Clamp_BC006
Markë: Brymec
Familja e produktit: CSS - Channel Support Systems
Grupi i produkteve: CBR - Channel Brackets
Data e publikimit: 2019-10-31
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)

Channel Bracket - C Beam Clamp BC006

Channel brackets are manufactured from 5 mm thick galvanised steel

Suitable for 41 x 41mm or 41 x 21mm Channel to BS6946 1988

Hot dip galvanised, suitable for outdoor use

Type : Beam Clamps

Material Thickness  5 mm

Finish : Hot Dip Galvanised - 50 - 70 Microns

Notes: For further information please contact Brymec Technical Dept.


Materiali kryesor: Sheet metal
Materiali i mesëm: Galvanized steel
Projektuar në: United Kingdom
Prodhuar në: China

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Sistemet varje
IFC klasifikim: Fastener
Uniclass 1.4 Kod: L67114
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Channels
Uniclass 2.0 Kod: PR-50-96-86
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Surface Mounted Channels
Uniclass 2015 Kod: Pr_80_77_27_15
Uniclass 2015 Përshkrimi: Channel supports
NBS Reference Kod: 70-11-19
NBS Reference Përshkrimi: Channel Cable Supports
CSI MasterFormat 2014 Code: 11 53 43
CSI MasterFormat 2014 Title: Service Fittings and Accessories
OmniClass Numër: 23-27 43 13
OmniClass Titull: Mechanical Pipe Supports
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Ireland
  • United Kingdom

COBie UK

UK.COBie.Component

UK.COBie.Component

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Created By tech@brymec.com
Description Beam Clamps
Length 52.4 mm
Name Beam Clamps
UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Created By tech@brymec.com
Description Beam Clamps
Name Beam Clamps

BIMobject®