Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

CIBES A5000 Fullfront - Single-entry

Ref. unike: a_5000_ff
Markë: Cibes Lift AB
Familja e produktit: Platform lifts
Grupi i produkteve: A5000
Data e publikimit: 2016-08-31
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (8)
Cibes A5000 is a platform lift that has been designed to provide an inexpensive solution for easy access in the majority of building environments: private, public and commercial.

Manufactured with a reliable screw-and-nut driving system and delivered with its own steel shaft enclosure, Cibes A5000 represents the best solution to provide increased accessibility to existing buildings.

In addition to low installation costs, the Cibes A5000 has low operation and maintenance costs. The lift is delivered complete with an insulated prefabricated shaft.


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm: Glass
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Sweden

Kategoritë BIMobject: Ndërtim - Ashensor
IFC klasifikim: Transport Element
Emri i UNSPSC: Lift stations
Kodi i UNSPSC: 47101533
Uniclass 1.4 Kod: JX10
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Lift systems
Uniclass 2.0 Kod: SS-80-50
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Lift Systems
NBS Reference Kod: 80-50
NBS Reference Përshkrimi: Lift Systems

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar