Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

EDGE8™ Adapter Panels, MTP®, 16F, RPS, 2 Port Panel with 2 Aqua Adapters

Ref. unike: corning-edge8-cp16-v3
Markë: Corning Optical Communications
Familja e produktit: Conduit, Wireways, and Ducts
Grupi i produkteve: EDGE8™ Hardware
Data e publikimit: 2017-01-19
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (9)

EDGE8 40G jumpers allow for the seamless migration to higher data rates in the data center when used in conjunction with our EDGE8 pinned trunks.

Features And Benefits

 • Installation
  Can be installed or removed from the front or rear of a housing
 • Key identifiers
  Gray color for easy identification as a Base-8 component
 • Network upgrades
  Facilitate in easy-open containers
 • 32-fiber Panel
  Provide MTP connection points between trunks and harness or extender trunks
 • 12 color-coded mechanical key positions
  Prevents mismatch of networks
 • Keyed and non-keyed connectors and adapters
  Provide security in network panel
 • Adapter options
  Adapters are colored to provide network segmentation
 • 16F Panel
  Provides MTP connection points between trunks and
  harnesses or extender trunks


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Electronics - Installations
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
 • United States

BIMobject SEEK Properties

Electronics - Installations

Emri Vlerë
Adapter Color Back Aqua
Adapter Color Front Aqua
Adapter Type Back MTP®
Application Data Center
Depth 125.9
Fiber Category 50 µm multimode (OM4)
Fiber Count 16
Height 11.8
Number of MTP Ports 2
Product Type Panels
Width 60.9

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar