Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Insulated sill in porcelain

Ref. unike: Windowsill_Insulation-Cover-App_Davanzale-Coibentato-In-Gres-Porcellanato
Markë: Cover App
Familja e produktit: Windowsill
Grupi i produkteve: Insulation
Data e publikimit: 2019-05-10
Numri i botimeve: 1
Lloj: Showcase (model)
Shkarko (2)
Cover App, the patented sill, was created to eliminate the thermal bridge in the presence of marble windowsills, a crucial and difficult solution in the field of building cladding, in particular with a eifs.
The thermal bridge is removed applying Cover App on top of the existing sill.

There are many different colours to personalize your sill.


Materiali kryesor: Extruded polystyrene (XPS)
Materiali i mesëm: Porcelain
Projektuar në: Italy
Prodhuar në: Italy

Kategoritë BIMobject: Windows - Other
IFC klasifikim: Window
Emri i UNSPSC: Windows
Kodi i UNSPSC: 301716
Uniclass 1.4 Kod: L3242
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Sills
Uniclass 2.0 Kod: PR-80-77-28
Uniclass 2.0 Përshkrimi: External Extension Sills
Uniclass 2015 Kod: Pr_25_93_52_28
Uniclass 2015 Përshkrimi: External extension sills
NBS Reference Kod: 80-77-28
NBS Reference Përshkrimi: External Extension Sills
CSI MasterFormat 2014 Code: 06 46 33
CSI MasterFormat 2014 Title: Wood Stops, Stools, and Sills
OmniClass Numër: 23-13 21 23 13
OmniClass Titull: Masonry Sills and Thresholds
CSI UniFormat II Code: B2020
CSI UniFormat II Title: Exterior Windows
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Italy

BIMobject SEEK Properties

Windows - Other

Emri Vlerë
Material Polystyrene
Width 900

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar