Marmoleum® Click

Marmoleum Click laminates the original Marmoleum product on HDF panels and cork to create an easy to use natural floor. The collection is available in panels of 12" x 36" (90 x 30 cm) and squares of 12" x 12" (30 x 30 cm). The panels and squares are available in 28 colors that can be easily combined to create your own unique decorative flooring.
On top of its natural and decorative character, Marmoleum Click is a very durable floor and easy to clean, thanks to it's Topshield2 finish.
Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Asia Europe Middle East North America
Japoni
Andorra
Turqi
Kanadë
Korea e Veriut
Shqipëri
Shtetet e Bashkuara
Korea e jugut
Austri
Åland Islands
Bosnjë dhe Hercegovinë
Belgjikë
Bulgari
Bjellorusi
Switzerland
Qipro
Republika Çeke
Gjermani
Danimarkë
Estoni
Spanjë
Finlandë
Ishujt Faroe
Francë
Mbretëria e Bashkuar
Gërnzi
Gjibraltar
Greqi
Kroacia
Hungari
Irlandë
Ishulli i Njeriut
Islandë
Itali
Jersey
Liechtenstein
Lituani
Luksemburg
Letoni
Monaco
Moldovë
Mali i Zi
Maqedonia (IRJM)
Maltë
Holandë
Norvegji
Poloni
Portugali
Rumani
Serbia
Rusi
Suedi
Sllovenia
Svalbard dhe Jan Mayen
Slovakia
San Marino
Ukrainë
Qyteti i Vatikanit