4030 Installation Speaker4030 Installation Speaker4030 Installation Speaker4030 Installation Speaker4030 Installation Speaker4030 Installation Speaker4030 Installation Speaker4030 Installation Speaker4030 Installation Speaker
Shfaq imazhet e mëparshme
Shfaq imazhet e mëpasshme
Genelec

4030 Installation Speaker

The Genelec 4030 is very compact and unobtrusive system which will surprise many with its unbelievable performance and beautiful design by Harri Koskinen. Its Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) is made of die-cast aluminium and shaped to reduce edge diffraction. With a well-controlled directivity pattern which minimises sound reflections from nearby surfaces, this outstanding system is ideal for indoor installations in acoustically challenging environments. Being a slightly larger speaker in the 4000 series the 4030 is the perfect solution for mid size theatres, restaurants, conference rooms, museums, art galleries, sport centres and more. Very often the 4030 can be used as full range speaker without the help of a subwoofer due to its amazing bass capabilities. Since it is an active speaker system you connect it directly to a source (Computer, Projector,, Flat Screen TV) All Genelec loudspeakers feature the same neutral sound character which allows you to combine the 4030 with any other 4000 Series products and achieve the same sound imaging. Nature will be thanking you too: Genelec holds an environmental certificate for its operations and recycled aluminium is used for the enclosures of the 4000 Series active loudspeakers. They also feature Genelec’s Intelligent Signal Sensing circuitry ISS, which automatically switches the loudspeaker on and off, depending on the presence of an audio signal at the input. All speakers are designed and hand built in Finland.
Specifikime teknike
 • Referencë unike4030_installation_speaker
 • Familja e produkteveInstallation Speaker
 • Grupi i produkteve4000 Series Installation Speakers
 • LlojiObjekt (një objekt të vetëm)
 • Data e botimit2017-05-16
 • Numri i botimit1
 • Gjatësia (mm)285
 • Gjerësia (mm)189
 • Thellësia (mm)178
Të ngjashme
 • Materiali kryesorAlumin
 • Materiali dytësorElectronic & optical components
 • Projektuar nëFinlandë
 • Prodhuar nëFinlandë
 • Weight Net (kg)5.5
Klasifikimi
 • Kategoria BIMobjectElektronikë - Audio
 • IFC classificationAppliance elektrike
 • Emrin UNSPSCElectrical equipment and components and supplies
 • UNSPSC code3912
 • Uniclass 1.4 CodeJW18
 • Uniclass 1.4 PërshkrimSound field systems
 • Uniclass 2.0 CodePR-16-05-80
 • Uniclass 2.0 PërshkrimSound Amplifiers
 • NBS Reference Code16-05-80
 • NBS ReferenceSound Amplifiers

Rajoni i disponueshëm

Europe North America Asia Africa South America
Åland Islands
Kanadë
Afganistan
Egjipt
Argjentinë
Shqipëri
Shtetet e Bashkuara
Bahrain
Afrika e Jugut
Bolivi
Andorra
Iran
Brazil
Austri
Irak
Kili
Bjellorusi
Izrael
Kolumbi
Belgjikë
Jordan
Ekuador
Bosnjë dhe Hercegovinë
Kuveit
Ishujt Falkland (Islas Malvinas)
Bulgari
Liban
Guiana franceze
Kroacia
Oman
Guyana
Qipro
Palestinë
Paraguaj
Republika Çeke
Qatar
Peru
Danimarkë
Arabia Saudite
Suriname
Estoni
Siria
Uruguay
Ishujt Faroe
Turqi
Venezuela
Finlandë
Emiratet e Bashkuara Arabe
Francë
Jemen
Gjermani
Armeni
Gjibraltar
Azerbaixhan
Greqi
Bangladesh
Gërnzi
Butan
Hungari
Territori Britanik i Oqeanit Indian
Islandë
Brunei
Irlandë
Kamboxhi
Ishulli i Njeriut
Kinë
Itali
Krishtlindje Island
Jersey
Ishujt Cocos (Keeling)
Letoni
Gjeorgji
Liechtenstein
Hong Kong
Lituani
Indi
Luksemburg
Indonezi
Maqedonia (IRJM)
Japoni
Maltë
Kazahstan
Moldovë
Kirgistan
Monaco
Laos
Mali i Zi
Macau
Norvegji
Malazi
Poloni
Maldives
Portugali
Mongoli
Rumani
Myanmar (Burma)
Rusi
Neoal
San Marino
Korea e Veriut
Serbia
Pakistan
Slovakia
Filipinet
Sllovenia
Singapore
Spanjë
Korea e jugut
Svalbard dhe Jan Mayen
Sri Lanka
Suedi
Taiwan
Switzerland
Taxhikistan
Holandë
Tajlandë
Ukrainë
Turkmenistan
Mbretëria e Bashkuar
Uzbekistan
Qyteti i Vatikanit
Vietnam