Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

BILBAO

Ref. unike: BILBAO
Markë: Grespania
Familja e produktit: Tiles
Grupi i produkteve: Porcelain tiles
Gjersia (mm): 900
Lartësi (mm): 450
Thellsia (mm): 11
Data e publikimit: 2015-07-16
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (4)
Porcelain tile, cement style, two finishes, four colors and six diferent sizes available. Water absorption E<0,5 %, BIa group according to UNE-EN 14411. Step tiles, skirting and special pieces available. H&C Tiles photo-catalytic coating with air purifying, self-cleaning, and antibacterial properties available.


Materiali kryesor: Porcelain
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Spain
Prodhuar në: Spain

Kategoritë BIMobject: Building Materials - Tiles
IFC klasifikim: Covering
Emri i UNSPSC: Tiles and flagstones
Kodi i UNSPSC: 301317
Uniclass 1.4 Kod: L533
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Tiles and blocks (rigid)
Uniclass 2.0 Kod: PR-80-72-12
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Ceramic Slates
NBS Reference Kod: 80-72-12
NBS Reference Përshkrimi: Ceramic Slates

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar