LS

Grundfos LS horizontal split case, double suction, double volute LS pump is designed for high flow, low NPSH and high efficient application
Specifikimchevron djathtas
Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Africa Asia Europe Middle East North America Oceania South America
Angolë
Armeni
Andorra
Emiratet e Bashkuara Arabe
Antigua dhe Barbuda
Samoa amerikane
Argjentinë
Burkina Faso
Azerbaixhan
Shqipëri
Afganistan
Barbados
Australi
Bolivi
Benin
Bangladesh
Austri
Bahrain
Bermuda
Ishujt Cook
Brazil
Botsvanë
Brunei
Bosnjë dhe Hercegovinë
Egjipt
Karaibe Holandë
Fiji
Kili
Republika Demokratike e Kongos
Kinë
Belgjikë
Izrael
Bahamas
Kiribati
Kolumbi
Republika e Afrikës Qendrore
Gjeorgji
Bulgari
Irak
Belize
Nauru
Ekuador
Republika e Kongos
Indonezi
Bjellorusi
Iran
Kanadë
Zelanda e Re
Peru
Côte d'Ivoire
Indi
Switzerland
Jordan
Kosta Rika
Papua Guinea e Re
Paraguaj
Kamerun
Japoni
Qipro
Kuveit
Kubë
Ishujt Solomon
Suriname
Djibouti
Kirgistan
Republika Çeke
Liban
Republika Domenikane
Tonga
Uruguay
Algjeri
Kamboxhi
Gjermani
Oman
Grenlandë
Tuvalu
Venezuela
Eritrea
Korea e jugut
Danimarkë
Qatar
Guatemala
Vanuatu
Ethiopia
Kazahstan
Estoni
Arabia Saudite
Honduras
Gabon
Sri Lanka
Spanjë
Siria
Haiti
Gana
Myanmar (Burma)
Finlandë
Turqi
Xhamaika
Guine
Mongoli
Ishujt Faroe
Jemen
Ishujt Kajman
Guinea Ekuatoriale
Malazi
Francë
Meksikë
Kenya
Neoal
Mbretëria e Bashkuar
Nikaragua
Liberi
Filipinet
Gjibraltar
Panama
Lesoto
Pakistan
Greqi
Porto Riko
Libi
Singapore
Kroacia
El Salvador
Marok
Tajlandë
Hungari
Trinidad dhe Tobago
Madagaskar
Taxhikistan
Irlandë
Shtetet e Bashkuara
Mali
Turkmenistan
Islandë
Ishujt e Virgjër të SHBA
Mavritani
Taiwan
Itali
Malawi
Uzbekistan
Liechtenstein
Mozambik
Vietnam
Lituani
Namibia
Luksemburg
Niger
Letoni
Nigeri
Moldovë
Sudan
Mali i Zi
Sierra Leone
Maqedonia (IRJM)
Senegal
Maltë
Somalia
Holandë
Sudanin Jugor
Norvegji
Çad
Poloni
Togo
Portugali
Tunizi
Rumani
Tanzania
Serbia
Uganda
Rusi
Afrika e Jugut
Suedi
Zambia
Sllovenia
Zimbabwe
Svalbard dhe Jan Mayen
Slovakia
Ukrainë