Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

Bathroom Vanity unit Artic - 80 cm

Ref. unike: GB714880DHWB
Markë: Gustavsberg
Familja e produktit: Artic
Grupi i produkteve: Bathroom furniture
Gjersia (mm): 820
Lartësi (mm): 585
Thellsia (mm): 480
Data e publikimit: 2019-06-14
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (9)
All-covering porcelain sink with generous storage area
A water trap with popup-functionality that is easy to clean
Soft closing drawers for a soft and silent closing
Fully extendable drawers for a total overview of all your things
Installation system - easy to mount - easy to adjust
Same colour on cabinet frame, doors and drawers
Space for plumbing behind drawers
Multiple handles available as options
Available in three different styles and colours
Bathroom-graded MDF and/or fiberboard for moist environments

820 x 480 x 585 mm, 2 drawers
With wash basin and water trap


Materiali kryesor: Wood
Materiali i mesëm: Ceramics
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Finland
Pesha Neto (Kg): 46.9

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Ruajtje
IFC klasifikim: Furniture
Uniclass 2015 Kod: Pr_40_20_76_94
Uniclass 2015 Përshkrimi: Vanity units
OmniClass Numër: 23-31 25 13
OmniClass Titull: Bathroom Cabinets
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Åland Islands
  • Denmark
  • Estonia
  • Finland
  • Iceland
  • Latvia
  • Lithuania
  • Norway
  • Sweden

BIMobject SEEK Properties

Sanitary - Storage

Emri Vlerë
Depth 480 mm
Height 585 mm
Sink Material Porcelain
Width 820 mm

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar