Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

Armrest 1711

Ref. unike: GB88171101
Markë: Gustavsberg
Familja e produktit: Care
Grupi i produkteve: Armrest
Data e publikimit: 2016-08-23
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (8)
Armrest 1711 - without support leg Wall-mounted

Ergonomic end knob provides solid grip. Adjustable hinge for slower drop. Wall-mounted, fits all toilets


Materiali kryesor: Steel
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Aksesorë
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Åland Islands
  • Denmark
  • Estonia
  • Finland
  • Iceland
  • Latvia
  • Lithuania
  • Norway
  • Sweden

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar