AC26-WRC/WRX - Ultra Compact 2-way Loudspeaker with 2 x 6.5” LF

AC26-WRC/WRX - Ultra Compact 2-way Loudspeaker with 2 x 6.5” LF

Ultra Compact 2-way Loudspeaker with 2 x 6.5” LF

High output, 2-way loudspeaker systems combining flexibility with high fidelity.

Features

 • 1” Exit Compression Driver with 90° x 90° Coverage PT™ Waveguide
 • 165 mm (6.5 in) LF transducer
 • Ultra compact enclosure
 • 360W Program
 • Dual Neutrik NL4 connectors plus screw terminal
 • Attachment points for optional U-bracket, third part OmniMount® type bracket and stand mount accessory
Specifikim
 • Frequency Response (-10dB): 55 Hz -20 kHz
  Frequency Response (±3 dB): 70 Hz -18 kHz
  System Power Rating: 350 W (AES rated)
  180 W / 360 W / 720 W (Continuous/Program/Peak) (IEC rated)
  Impedance: 8 ohms
  Coverage Pattern: 90° x 90°
  Dimensions (H x W x D): 539.8 x 199.4 x 226.1mm (21.3 x 7.8 x 8.9in)
  Net Weight (each): 11.0 kg (24.3 lb)
  Maximum SPL (1m): 117 dB
  System Sensitivity (1w @ 1m): 92 dB SPL
  LF Driver: 2 x JBL 226J, 165 mm (6.5 in) SFG™ driver with 50 mm (2 in) edge wound voice coil
  Nominal LF Driver Impedance: 8 Ohms
  HF Driver: 1 x 2414H 25 mm (1 in) exit compression driver, 25 mm (1 in) voice coil
  Enclosure: 12 mm and 15 mm exterior grade multi-ply hardwood plywood
  Suspension Attachment: 6 x M8 points; 1 top, 3 bottom, 2 rear. 4 x M6 rear for OmniMount® 30.0 or MultiMount® MM-022-BT, MM-024-BT, MM-020-CM.
  Environmental: Mil-Std 810; IPx3 per IEC529. For higher environmental ratings, use WRC or WRX.


Specifikime teknike
 • Referencë unikeAC26-WRC-WRX-Ultra-Compact-2-way-Loudspeaker-with-2-x-6-5-LF
 • Familja e produkteveInstalled Sound
 • Grupi i produktevePoint Source Speakers
 • LlojiObjekt (një objekt të vetëm)
 • Data e botimit2020-09-26
 • Numri i botimit1
Të ngjashme
 • Projektuar nëShtetet e Bashkuara
 • Prodhuar nëShtetet e Bashkuara
Klasifikimi
 • Kategoria BIMobjectElektronikë - Audio
 • IFC classificationObjekt
 • Emrin UNSPSCAudio and visual presentation and composing equipment
 • UNSPSC code4511
 • Uniclass 1.4 CodeL76116
 • Uniclass 1.4 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2.0 CodePR-75-06-49
 • Uniclass 2.0 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2015 CodePr_70_75_36_50
 • Uniclass 2015 PërshkrimLoudspeakers
 • NBS Reference Code75-06-49
 • NBS ReferenceLoudspeakers
 • CSI MasterFormat 2014 Code11 52 00
 • CSI MasterFormat 2014 TitleAudio-Visual Equipment
 • OmniClass Number23-37 15 29 11 13

Rajoni i disponueshëm

North America
Anguilla
Antigua dhe Barbuda
Aruba
Barbados
Belize
Bermuda
Ishujt e Virgjër Britanikë
Kanadë
Karaibe Holandë
Ishujt Kajman
Kolektiviteti i Shën Martinit
Kosta Rika
Kubë
Kuraçao
Dominica
Republika Domenikane
El Salvador
Grenlandë
Grenada
Guadeloupe
Guatemala
Haiti
Honduras
Xhamaika
Martinique
Meksikë
Montserrat
Nikaragua
Panama
Porto Riko
Shën Kitts dhe Nevis
Shën Lucia
Shën Pierre dhe Miquelon
Shën Vincent dhe Grenadinet
Saint-Barthélemy
Sint Maarten
Bahamas
Trinidad dhe Tobago
Turks dhe Caicos Islands
Ishujt e Virgjër të SHBA
Shtetet e Bashkuara