AWC15LF - All-Weather Compact Low-Frequency Speaker with 15" LFAWC15LF - All-Weather Compact Low-Frequency Speaker with 15" LFAWC15LF - All-Weather Compact Low-Frequency Speaker with 15" LFAWC15LF - All-Weather Compact Low-Frequency Speaker with 15" LFAWC15LF - All-Weather Compact Low-Frequency Speaker with 15" LF
Shfaq imazhet e mëparshme
Shfaq imazhet e mëpasshme

AWC15LF - All-Weather Compact Low-Frequency Speaker with 15" LF

All-Weather Compact Low-Frequency Speaker with 15" LF - AWC15LF

The AWC15LF is a compact highly weather resistant loudspeaker for augmenting the low frequency capability of a sound system. AWC15LF is ideal for many applications, including sports facilities, racetracks, stadiums, fairgrounds, rodeos, skating rinks, themed entertainment venues, cruise ships, water parks, outdoor background music systems, swimming pools, and a wide variety of other outdoor and indoor venue types.

FEATURES

 • Low frequency reinforcement for outdoor applications
 • Highly weather-resistant IP56 rating
 • Component: • 380 mm (15 in) woofer with Kevlarreinforced cone and 75 mm (3 in) voice coil.
 • 500 Watt power handling (average continuous pink noise)
 • Frequency range down to 45 Hz
 • 300 Watt 70V/100V multi-tap transformer or direct 8Ω low-impedance.


Specifikime teknike
 • Referencë unikeAWC15LF-All-Weather-Compact-Low-Frequency-Speaker-with-15-LF
 • Familja e produkteveInstalled Sound
 • Grupi i produktevePoint Source Speakers
 • LlojiObjekt (një objekt të vetëm)
 • Data e botimit2020-01-06
 • Numri i botimit1
Të ngjashme
 • Projektuar nëShtetet e Bashkuara
 • Prodhuar nëShtetet e Bashkuara
Klasifikimi
 • Kategoria BIMobjectElektronikë - Audio
 • IFC classificationObjekt
 • Emrin UNSPSCAudio and visual presentation and composing equipment
 • UNSPSC code4511
 • Uniclass 1.4 CodeL76116
 • Uniclass 1.4 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2.0 CodePR-75-06-49
 • Uniclass 2.0 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2015 CodePr_70_75_36_50
 • Uniclass 2015 PërshkrimLoudspeakers
 • NBS Reference Code75-06-49
 • NBS ReferenceLoudspeakers
 • CSI MasterFormat 2014 Code11 52 00
 • CSI MasterFormat 2014 TitleAudio-Visual Equipment
 • OmniClass Number23-37 15 29 11 13

Rajoni i disponueshëm

North America
Anguilla
Antigua dhe Barbuda
Aruba
Barbados
Belize
Bermuda
Ishujt e Virgjër Britanikë
Kanadë
Karaibe Holandë
Ishujt Kajman
Kolektiviteti i Shën Martinit
Kosta Rika
Kubë
Kuraçao
Dominica
Republika Domenikane
El Salvador
Grenlandë
Grenada
Guadeloupe
Guatemala
Haiti
Honduras
Xhamaika
Martinique
Meksikë
Montserrat
Nikaragua
Panama
Porto Riko
Shën Kitts dhe Nevis
Shën Lucia
Shën Pierre dhe Miquelon
Shën Vincent dhe Grenadinet
Saint-Barthélemy
Sint Maarten
Bahamas
Trinidad dhe Tobago
Turks dhe Caicos Islands
Ishujt e Virgjër të SHBA
Shtetet e Bashkuara