VP7212MDP - Powered 12 in. 2-Way Integrated Stage Monitor Loudspeaker SystemVP7212MDP - Powered 12 in. 2-Way Integrated Stage Monitor Loudspeaker SystemVP7212MDP - Powered 12 in. 2-Way Integrated Stage Monitor Loudspeaker SystemVP7212MDP - Powered 12 in. 2-Way Integrated Stage Monitor Loudspeaker SystemVP7212MDP - Powered 12 in. 2-Way Integrated Stage Monitor Loudspeaker System
Shfaq imazhet e mëparshme
Shfaq imazhet e mëpasshme

VP7212MDP - Powered 12 in. 2-Way Integrated Stage Monitor Loudspeaker System

Powered 12 in. 2-Way Integrated Stage Monitor Loudspeaker System - VP7212MDP

The VP7212MDP is a powered 12" 2-way integrated loudspeaker system designed specifically as a high-impact stage monitor.

FEATURES

 • Powered bi-amplified full-range loudspeaker with JBL DrivePack® technology for stage monitor use.
 • High-impact system with premium fidelity.
 • Field rotatable baffle for easy left/right configurations.
 • 1750 watts peak output power, 875 watts continuous.
 • 12-inch Differential Drive® low-frequency driver for extended lowfrequency output.
 • 50° x 90° coverage optimized for use as stage monitor.
 • Robust powder-coated die cast aluminum handles, designed for strength and comfort.


Specifikime teknike
 • Referencë unikeVP7212MDP-Powered-12-in-2-Way-Integrated-Stage-Monitor-Loudspeaker-System
 • Familja e produkteveVintage
 • Grupi i produkteveInstalled Sound
 • LlojiObjekt (një objekt të vetëm)
 • Data e botimit2020-01-06
 • Numri i botimit1
Të ngjashme
 • Projektuar nëShtetet e Bashkuara
 • Prodhuar nëShtetet e Bashkuara
Klasifikimi
 • Kategoria BIMobjectElektronikë - Audio
 • IFC classificationObjekt
 • Emrin UNSPSCAudio and visual presentation and composing equipment
 • UNSPSC code4511
 • Uniclass 1.4 CodeL76116
 • Uniclass 1.4 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2.0 CodePR-75-06-49
 • Uniclass 2.0 PërshkrimLoudspeakers
 • Uniclass 2015 CodePr_70_75_36_50
 • Uniclass 2015 PërshkrimLoudspeakers
 • NBS Reference Code75-06-49
 • NBS ReferenceLoudspeakers
 • CSI MasterFormat 2014 Code11 52 00
 • CSI MasterFormat 2014 TitleAudio-Visual Equipment
 • OmniClass Number23-37 15 29 11 13

Rajoni i disponueshëm

North America
Anguilla
Antigua dhe Barbuda
Aruba
Barbados
Belize
Bermuda
Ishujt e Virgjër Britanikë
Kanadë
Karaibe Holandë
Ishujt Kajman
Kolektiviteti i Shën Martinit
Kosta Rika
Kubë
Kuraçao
Dominica
Republika Domenikane
El Salvador
Grenlandë
Grenada
Guadeloupe
Guatemala
Haiti
Honduras
Xhamaika
Martinique
Meksikë
Montserrat
Nikaragua
Panama
Porto Riko
Shën Kitts dhe Nevis
Shën Lucia
Shën Pierre dhe Miquelon
Shën Vincent dhe Grenadinet
Saint-Barthélemy
Sint Maarten
Bahamas
Trinidad dhe Tobago
Turks dhe Caicos Islands
Ishujt e Virgjër të SHBA
Shtetet e Bashkuara