Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Exterior Door Balcony PO1894 W14 Double

Ref. unike: jw_ext_door_balcony_po1894_w14_double
Markë: JELD-WEN Northern Europe
Familja e produktit: Exterior doors
Grupi i produkteve: Balcony
Data e publikimit: 2019-01-24
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (2)
Balcony is an exterior door range with glass , suitable for balconies and backyards. These doors have all the innovative solutions that can be required from a modern door of the highest class.


Materiali kryesor: Wood
Materiali i mesëm: EPS
Projektuar në: Finland
Prodhuar në: Latvia

Kategoritë BIMobject: Dyert - Set dyersh
IFC klasifikim: Door
Emri i UNSPSC: Doors
Kodi i UNSPSC: 301715
Uniclass 1.4 Kod: JL20
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Doors
Uniclass 2.0 Kod: PR-59-23
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Doorsets
Uniclass 2015 Kod: Pr_30_59_24
Uniclass 2015 Përshkrimi: Doorsets
NBS Reference Kod: 59-23
NBS Reference Përshkrimi: Doorsets
CSI MasterFormat 2014 Code: 08 10 00
CSI MasterFormat 2014 Title: Doors and Frames
OmniClass Numër: 23-17 11 00
OmniClass Titull: Doors
CSI UniFormat II Code: B2030
CSI UniFormat II Title: Exterior Doors
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Estonia
  • Finland
  • Latvia
  • Lithuania
  • Russia

BIMobject SEEK Properties

Doors - Door sets

Emri Vlerë
Door Frame Material Wood
Material Wood

COBie UK

UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Material Wood

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar