Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Water-Cooled Self-Contained Units 25 to 105 Tons

Ref. unike: jci-lsw
Markë: Johnson Controls, Inc
Familja e produktit: Packaged - Indoor - Self Contained Equipment
Grupi i produkteve: Self Contained Units
Data e publikimit: 2012-10-25
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (18)
  • Saves Floorspace - Compact design uses less floorspace than competitive units, and even largest units can fit through 3' doorway in knock-down configuration.
  • Quiet Operation - low-noise plenum fan and double-wall construction result in the best acoustic performance in the industry.
  • Low Energy Costs - High-efficiency compressors and fans provide energy performance that exceeds ASHRAE Standard 90.1.
  • Excellent IAQ - Double-sloped drain pan, cleanable construction, demand-control ventilation, and high-efficiency filtration improve building IAQ.
  • Superior Control - Easy-to-operate control center contains the latest control algorithms, and can interconnect with a BACnet® network.


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Kondicioner
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • Canada
  • United States

BIMobject®