ALVA - Storage H1230 ø520

Alva shelving (design Rainer Mutsch) comprises slender strips of wood held securely in place by the shelves they suspend to create a construction that is as strong and stable as it is stunning to behold. The design takes the material to its limits by utilising the torsional strength of wood to create a structure of high rigidity. Alva is light and airy in appearance, but it is extremely sturdy too. Alva makes an ideal room divider, but it can also be used as shelving beside a sofa or armchair, while the round shelf provides a smart solution for corner storage.
Specifikimchevron djathtas
Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Europe
Andorra
Shqipëri
Austri
Åland Islands
Bosnjë dhe Hercegovinë
Belgjikë
Bulgari
Bjellorusi
Switzerland
Qipro
Republika Çeke
Gjermani
Danimarkë
Estoni
Spanjë
Finlandë
Ishujt Faroe
Francë
Mbretëria e Bashkuar
Gërnzi
Gjibraltar
Greqi
Kroacia
Hungari
Irlandë
Ishulli i Njeriut
Islandë
Itali
Jersey
Liechtenstein
Lituani
Luksemburg
Letoni
Monaco
Moldovë
Mali i Zi
Maqedonia (IRJM)
Maltë
Holandë
Norvegji
Poloni
Portugali
Rumani
Rusi
Suedi
Sllovenia
Slovakia
San Marino