60 CM Gas Hob

The 60 cm gas-on-glass hob offers a simple yet harmonious design that has been specially created to ensure the ultimate practical cooking experience.
The four-burner ceramic glass hob includes a powerful professional 4 kW double crown burner and a wok adapter so you can serve up excellent results time after time. The cast-iron pan supports are dishwasher safe.
This induction hob has a standard installation
Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Africa Europe Middle East
Marok
Andorra
Emiratet e Bashkuara Arabe
Afrika e Jugut
Shqipëri
Bahrain
Austri
Izrael
Åland Islands
Jordan
Bosnjë dhe Hercegovinë
Kuveit
Belgjikë
Liban
Bulgari
Palestinë
Bjellorusi
Qatar
Switzerland
Arabia Saudite
Qipro
Turqi
Republika Çeke
Gjermani
Danimarkë
Estoni
Spanjë
Finlandë
Ishujt Faroe
Francë
Mbretëria e Bashkuar
Gërnzi
Gjibraltar
Greqi
Kroacia
Hungari
Irlandë
Ishulli i Njeriut
Islandë
Itali
Jersey
Liechtenstein
Lituani
Luksemburg
Letoni
Monaco
Moldovë
Mali i Zi
Maqedonia (IRJM)
Maltë
Holandë
Norvegji
Poloni
Portugali
Rumani
Serbia
Rusi
Suedi
Sllovenia
Svalbard dhe Jan Mayen
Slovakia
San Marino
Ukrainë
Qyteti i Vatikanit