Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

down in-line 120

Ref. unike: kr_down_inline_120
Markë: Kreon
Familja e produktit: Lighting
Grupi i produkteve: recessed downlight luminaires
Data e publikimit: 2018-09-21
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (11)
kreon down in-line is a range of square recessed downlights characterised by a trimless appearance and deep-set LED position, providing a subtle feeling of light without the uncomfortable sight of light. The range utilises best in class LED modules and is available in four dimensions from 40mm upto 165mm to suit spacial requirements. With a choice of directional, fixed or wall wash formats, kreon down in-line can provide a discreet yet functional solution to general or accent lighting within architecture. Finished in black for a dramatic ceiling contrast and maximum light control, or white for a harmonious ceiling integration.


Materiali kryesor: Aluminium
Materiali i mesëm: Glass
Projektuar në: Belgium
Prodhuar në: Belgium

Kategoritë BIMobject: Ndriçim - Tavan i montuar
IFC klasifikim: Lamp
Uniclass 1.4 Kod: L7474
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Lamps
Uniclass 2.0 Kod: SS-70-80
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Lighting Systems
Uniclass 2015 Kod: Ss_70_80
Uniclass 2015 Përshkrimi: Lighting systems
NBS Reference Kod: 70-80
NBS Reference Përshkrimi: Lighting Systems
OmniClass Numër: 23-35 47 11 21 15
OmniClass Titull: Lighting Posts
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Belgium
  • France
  • Germany
  • Netherlands
  • United Kingdom

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar