LAMILUX Glass Skylight FE Passivhaus

LAMILUX Glass Skylight FE Passivhaus- flat roof windows for passive house

The LAMILUX Glass Skylight FE Passivhaus combines the outstanding heat insulation and airtightness with a generous light incidence. It has been certified by the renowned Passive Houses Institute in Darmstadt, Germany, as the first skylight suitable for passive buildings and achieves the top efficiency class.

[LIST]
top Passive House efficiency class - phA advanced component
heat transfer coefficient (USL): 0.84 W/(m²K)
minor heat losses and hight solar gain of heat
overall system with flawless isothermal characteristics and free of thermal bridges
outstanding airtightness by double balloon sealing: performance class 4 - certified according to EN 1207
enviromental product declaration according to ISO 14025 and EN 15804 (EPD - modules A1 - D)
permanent fall-through protection (GS-BAU-18)
available in nine dimensions
[/LIST]

Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

Asia Europe Middle East North America Oceania
Indi
Austri
Izrael
Meksikë
Australi
Bosnjë dhe Hercegovinë
Turqi
Shtetet e Bashkuara
Belgjikë
Bulgari
Switzerland
Republika Çeke
Gjermani
Danimarkë
Estoni
Spanjë
Francë
Mbretëria e Bashkuar
Hungari
Irlandë
Itali
Lituani
Letoni
Holandë
Norvegji
Poloni
Portugali
Rumani
Serbia
Rusi
Suedi
Slovakia
Ukrainë