Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

Standard Aluminum Sliding Doors, 2, 3 or 4-Panels, 5' 0" to 16' 0" Window Width, 6' 8" to 8' 8" Window Height

Ref. unike: milgard-707
Markë: Milgard Windows and Doors
Familja e produktit: Sliding Doors
Grupi i produkteve: Standard Aluminum
Data e publikimit: 2018-06-25
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (8)
Make the most of your home's views with the sleek, trim sight lines of a durable standard aluminum sliding patio door. Exceeds California's forced entry codes, some of the toughest in the nation.

https://www.milgard.com/professionals/technical-resources


Materiali kryesor: Aluminium
Materiali i mesëm: Glass
Projektuar në: United States
Prodhuar në: United States

Kategoritë BIMobject: Doors - Sliding
CSI MasterFormat 2014 Code: 08 13 16
CSI MasterFormat 2014 Title: Aluminum Doors
OmniClass Numër: 23-17 11 13 13
OmniClass Titull: Aluminum Doors
CSI UniFormat II Code: B2030
CSI UniFormat II Title: Exterior Doors
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • Canada
  • United States

BIMobject SEEK Properties

Doors - Sliding

Emri Vlerë
U Value 0.51

Milgard Windows and Doors

Properties

Emri Vlerë
Minimum Egress Width 3' 5"
Window Width 5' 0" to 16' 0"
Window Height 6' 8" to 8' 8"
Hardware Color P516 | Narrow Reed | Cross Reed | Aquatex | #42 Clear | Glue Chip | Rain | Mattelux | SunCoat® Low-E | Bronze | Gray | Evergreen | Azurlite

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar