Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Bi-Fold Glass Wall Systems

Ref. unike: milgard-903
Markë: Milgard Windows and Doors
Familja e produktit: Doors
Grupi i produkteve: Moving Glass Wall Systems
Data e publikimit: 2018-06-25
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (13)
Bi-Fold Glass Wall Systems

Experience a luxurious way to enjoy all the space your home has to offer.

Bi-Fold Glass Wall Systems can include more glass panels than those in Stacking and Pocket styles for a distinct design effect. The large glass panels are connected by hinges and each panel simply folds on top of the adjacent panel to open.

The all-aluminum option is a sleek, modern design in colors to match any décor.

https://www.milgard.com/professionals/technical-resources


Materiali kryesor: Aluminium
Materiali i mesëm: Glass
Projektuar në: United States
Prodhuar në: United States

Kategoritë BIMobject: Dyert - Set dyersh
CSI MasterFormat 2014 Code: 08 13 76
CSI MasterFormat 2014 Title: Bifolding Metal Doors
OmniClass Numër: 23-17 11 13 13
OmniClass Titull: Aluminum Doors
CSI UniFormat II Code: B2030
CSI UniFormat II Title: Exterior Doors
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • Canada
  • United States

BIMobject SEEK Properties

Doors - Door sets

Emri Vlerë
Colour White ; Tan ; Clear Anodized ; Dark Anodized Bronze
Frame Material Aluminum

COBie UK

UK.COBie.Type

UK.COBie.Type

This property set allows objects to be COBie UK BIM Level 2 classified

Emri Vlerë
Colour White ; Tan ; Clear Anodized ; Dark Anodized Bronze

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar