Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

TOTEM Trap for basin

Ref. unike: 506403110
Markë: Roca
Familja e produktit: Totem
Grupi i produkteve: FAUCET COMPLEMENTS
Gjersia (mm): 115
Lartësi (mm): 75
Thellsia (mm): 355
Data e publikimit: 2016-10-03
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (7)
1 1/4" outlet connector for basin. 300 Pipe


Materiali kryesor: Chrome
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Spain
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Sanitar - Rubinet & Miksera
IFC klasifikim: Sanitary Terminal
Uniclass 1.4 Kod: L725111
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Mixer taps

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar