Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

VICTORIA Robe hook - Quadruple

Ref. unike: 816652001
Markë: Roca
Familja e produktit: Victoria
Grupi i produkteve: ACCESSORIES
Gjersia (mm): 47
Lartësi (mm): 40
Thellsia (mm): 310
Data e publikimit: 2016-01-15
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (10)
Quadruple robe hook (Can be installed with screws or adhesive)


Materiali kryesor: Metal
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Spain
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Mobilje - Grepa & Varëse rrobash
IFC klasifikim: Object
Uniclass 1.4 Kod: L824
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Bathroom, toilet furniture and fittings

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar