Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

Steni System Solution

Ref. unike: stsyso1212
Markë: Steni
Familja e produktit: Facade systems
Grupi i produkteve: Software
Data e publikimit: 2019-01-10
Numri i botimeve: 2
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (10)

Design and quality in the same facade panel. Steni Colour is a facade panel made of fibreglass reinforced polymer composite, with a smooth surface of electron beam cured acrylic. (100% acrylic without the use of solvents). Steni Colour has the same documented quality as the other Steni products, impact-, water- and weather resistance. The facade panel is suitable for both new buildings and renovation of buildings. Steni Colour is an exciting alternative where design is an important factor, because of its color possibilities, surface variations and format flexibility.


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Norway
Prodhuar në: Norway

Kategoritë BIMobject: Walls - Cladding
IFC klasifikim: Covering
Emri i UNSPSC: Power Generation and Distribution Machinery and Accessories
Kodi i UNSPSC: 26
Uniclass 1.4 Kod: L381
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Facades and roofs
Uniclass 2.0 Kod: SS-25-20-68-30
Uniclass 2.0 Përshkrimi: Fibre Cement Profiled Sheet Cladding Systems
NBS Reference Kod: 25-20-68-30
NBS Reference Përshkrimi: Fibre Cement Profiled Sheet Cladding Systems
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Belgium
  • Denmark
  • Finland
  • Iceland
  • Netherlands
  • Norway
  • Sweden
  • United Kingdom

BIMobject SEEK Properties

Walls - Cladding

Emri Vlerë
Application Facade
Finish Material Paint ; Stone ; print
Panel Length 850 mm — 3495 mm
Panel Thickness 6 mm — 14 mm

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar