Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona

Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit

;

Lens Pendant

Ref. unike: Lens_pendant
Markë: ZERO
Familja e produktit: Light fixtures
Grupi i produkteve: Pendant
Gjersia (mm): 450
Lartësi (mm): 295
Thellsia (mm): 450
Data e publikimit: 2019-05-20
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (7)

Structure painted aluminum and matt acrylic. Standard colours are white and black. Other colours on request. 


Materiali kryesor: Aluminium
Materiali i mesëm: Polycarbonate
Projektuar në: Sweden
Prodhuar në: Sweden
Pesha Neto (Kg): 3

Kategoritë BIMobject: Ndriçim - Varëse
IFC klasifikim: Light Fixture
Uniclass 2015 Kod: Pr_70_70_48_86
Uniclass 2015 Përshkrimi: Suspended luminaires
NBS Reference Kod: 70-50-34
NBS Reference Përshkrimi: General-Purpose Luminaires
Ky produkt është në dispozicion në:
Asia
 • Hong Kong
 • Japan
 • Singapore
Europe
 • Åland Islands
 • Albania
 • Andorra
 • Austria
 • Belarus
 • Belgium
 • Bosnia and Herzegovina
 • Bulgaria
 • Croatia
 • Cyprus
 • Czech Republic
 • Denmark
 • Estonia
 • Faroe Islands
 • Finland
 • France
 • Germany
 • Gibraltar
 • Greece
 • Guernsey
 • Hungary
 • Iceland
 • Ireland
 • Isle of Man
 • Italy
 • Jersey
 • Latvia
 • Liechtenstein
 • Lithuania
 • Luxembourg
 • Macedonia (FYROM)
 • Malta
 • Moldova
 • Monaco
 • Montenegro
 • Netherlands
 • Norway
 • Poland
 • Portugal
 • Romania
 • Russia
 • San Marino
 • Serbia
 • Slovakia
 • Slovenia
 • Spain
 • Svalbard and Jan Mayen
 • Sweden
 • Switzerland
 • Ukraine
 • United Kingdom
 • Vatican City
Middle East
 • United Arab Emirates
North America
 • Belize
 • Costa Rica
 • El Salvador
 • Guatemala
 • Honduras
 • Mexico
 • Nicaragua
 • Panama
 • United States
Oceania
 • Australia
 • New Zealand

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar