Na e përdorim kukit për te ofruar shërbimet tona. Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit.
;

EDGE® Solutions Housing, Fixed

Ref. unike: corning-edge-02u
Markë: Corning Optical Communications
Familja e produktit: Fiber Optic Hardware
Grupi i produkteve: EDGE® Housing
Gjersia (inç): 9.88
Lartësi (inç): 14.25
Thellsia (inç): 22.64
Data e publikimit: 2017-01-19
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (7)
EDGE® Solutions housings are available in various sizes and mount in 19-in racks or cabinets. Combined with Pretium EDGE Solutions trunks, modules and jumpers, they provide industry leading high-density connectivity.

In the main distribution area, the EDGE® Solutions housing provides a cross-connect for first level backbone cables, entrance cables and equipment cables. In the equipment distribution area, the housing is an interconnect to system equipment (such as SAN switches, servers and IP switches). The housing also accommodates the mixing and matching of multiple EDGE Solutions modules and panels within one chassis.

Industry-leading port labeling is available on the rear side of the housing’s front door, and each housing includes mounting plug receptacle areas at the rear, which enable fast and easy installation and strain-relief of EDGE® Solutions trunk cables. Brush cable entry makes trunk entry quick and easy.


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Elektronikë - Instalime
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • United States

BIMobject SEEK Properties

Electronics - Installations

Emri Vlerë
Housing Type Pretium EDGE® Fixed
Product Details 2 rack units ; holds 16 Pretium EDGE® Solutions Modules or Panels ; 4 rack units ; holds 32 Pretium EDGE® Solutions Modules or Panels ; 4 rack units ; holds 32 Pretium EDGE® Solutions Modules or Panels

Të gjitha objektet e BIM janë produkte reale nga prodhuesit e vërtetë të konfirmuar dhe miratuar