Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

WHPF PU

Ref. unike: whpf_pu
Markë: Fondital
Familja e produktit: Storage Water Heaters
Grupi i produkteve: Storage Water For Heat Pumps
Data e publikimit: 2020-11-21
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (1)

WHPF PU
Storage of technical water for use in heating water or chilled water. Ideal for combination with systems with air-water heat pumps.

PLUS
- Thermometer and wells for probes included in the supply
- Possibility of wall mounting for model WHPF 25 PU
- Easily installation

TECHNICAL FEATURES
- External painting
- Untreated interior
- Variable speed axial fans
- Injected rigid polyurethane thermal insulation
- Upholstery in white skay


Materiali kryesor: Polyurethane
Materiali i mesëm:
Projektuar në: Italy
Prodhuar në: Italy

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Ngrohës uji
IFC klasifikim: Tank
Uniclass 1.4 Kod: L7113
Uniclass 1.4 Përshkrimi: Hot water storage
OmniClass Numër: 23-31 29 00
OmniClass Titull: Hot Water Heaters
Ky produkt është në dispozicion në:
Europe
  • Italy

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Water Heaters

Emri Vlerë
Capacity 24 ; 57 ; 123 l
Diameter 510 ; 380 mm
Height 1095 ; 935 ; 451 mm
Shipping Weight 39 ; 29 ; 19 kg

BIMobject®