KnuckleHead Extensions

KnuckleHead Extensions are used in extend the base height of the KnuckleHead.  Extensions are available in 8, 12 and 18 inch heights.  Custom heights are available upon request.  

Specifikime teknikechevron djathtas
Lidhjechevron djathtas
Të ngjashmechevron djathtas
Klasifikimichevron djathtas

Rajoni i disponueshëm

North America
Antigua dhe Barbuda
Anguilla
Aruba
Barbados
Saint-Barthélemy
Bermuda
Karaibe Holandë
Bahamas
Belize
Kanadë
Kosta Rika
Kubë
Kuraçao
Dominica
Republika Domenikane
Grenada
Grenlandë
Guadeloupe
Guatemala
Honduras
Haiti
Xhamaika
Shën Kitts dhe Nevis
Ishujt Kajman
Shën Lucia
Kolektiviteti i Shën Martinit
Martinique
Montserrat
Meksikë
Nikaragua
Panama
Shën Pierre dhe Miquelon
Porto Riko
El Salvador
Sint Maarten
Turks dhe Caicos Islands
Trinidad dhe Tobago
Shtetet e Bashkuara
Shën Vincent dhe Grenadinet
Ishujt e Virgjër Britanikë
Ishujt e Virgjër të SHBA