Duke përdorur shërbimet tona ju pranoni përdorimin tonë të kukit ketu !

Jam dakort
;

Mighty Therm2: Commercial Hydronic Boiler / Volume Water Heater / Pool Heater

Ref. unike: laars-000006
Markë: LAARS Heating Systems
Familja e produktit: Hot Water Heat Generators
Grupi i produkteve: MightyTherm 2
Data e publikimit: 2011-01-13
Numri i botimeve: 1
Lloj: Objekt (një objekt të vetëm)
Shkarko (30)
The Mighty Therm2 has been specifically designed to meet the needs of the replacement market by offering simple and straightforward controls with 2-stage firing.

Mighty Therm2 boilers, water heaters and pool heaters feature convenient, modular construction that separates the burner trays, gas train, and blower assembly. All models use lightweight insulation, glass-lined cast iron or bronze headers, and non-ferrous waterways. The 10 tube heat exchanger design uses finned tubing for the quickest and most efficient heat transfer.


Materiali kryesor:
Materiali i mesëm:
Projektuar në:
Prodhuar në:

Kategoritë BIMobject: Ngrohes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar - Kaldaja
Ky produkt është në dispozicion në:
North America
  • United States

BIMobject SEEK Properties

HVAC - Boilers

Emri Vlerë
Heat Flow Rate 500 MBtu/hr ; 750 MBtu/hr ; 1000 MBtu/hr ; 1250 MBtu/hr ; 1500 MBtu/hr ; 1750 MBtu/hr ; 2000 MBtu/hr

LAARS Heating Systems

Properties

Emri Vlerë
Gas Connection Size 1-1/4" | 2"
Water Connection Size 2" | 2-1/2"
Air Inlet Connection Size 6" | 8" | 12"
Vent Outlet Connection Size 8" | 10" | 12" | 14"
Service Location Indoor | Outdoor
Energy Source Natural Gas | Propane Gas

BIMobject®